Hotel Villa Radin

Pro milovníky luxusu jsme vybrali bezkonkurenční ubytování ve Vodici. Tento rodinný hotel byl v roce 2009 po náročné rekonstrukci znovu otevřen pro náročnou klientelu, která chce strávit v Chorvatsku dovolenou podle evropského standardu. Hotel u pláže disponuje 12 plně vybavenými pokoji a 1 apartmánem, všechny s krásným výhledem na moře.

Hotel poskytuje stravování formou bufetu ve vnitřní či venkovní restauraci. Ubytování je možno zajistit se snídaní nebo s polopenzí. Hosté mohou relaxovat u hotelového bazénu s lehátky a sprchou. Všude je bezbariérový přístup pro postižené osoby. Pro služební účely je zde k dispozici konferenční místnost pro 30 účastníků. Parkoviště je 24 hodin denně chráněno kamerovým systémem.

Poloha hotelu umožňuje snadný přístup na nedalekou pláž "Plava plaža", která byla oceněna modrou vlajkou. Po několika minutách chůze se ocitnete přímo v centru městečka Vodice, kde si můžete vychutnat typický ruch místních restaurací, pizzerií a kaváren. V blízkosti se též nachází přístav, odkud odjíždějí trajekty na ostrov Prvič, do Šibeniku a ostatních destinací v okolí.

 

Ceny ve standardních pokojích se pohybují mezi 2.000,-Kč - 3.000,-Kč / 1 osoba a den s polopenzí během sezóny červen - září. Podle konkrétního termínu, počtu ubytovaných osob a strávených dní pobytu Vám zašleme konkrétní cenovou nabídku.

Hotel bývá během sezóny plně obsazený, po dohodě je zde možnost celoročního provozu. Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky.