Hotel Duje

Tento nový čtyčhvězdičkový rodinný hotel postavený v roce 2009 nabízí zákazníkům komfortní ubytování za rozumné ceny. Vzhledem ke své poloze přímo na pláži nabízí svým klientům nádrherné probuzení do slunného rána s panoramatickým výhledem na moře. Vzdálenost cca 2 km od rušné Vodice zajistí dovolenkářům dostatek klidu k relaxaci a zároveň je na dosah turistického centra, pokud se Vám chce občas vychutnat noční život malého městečka.

Všech 22 pokojů a 2 apartmány jsou klimatizované a vybaveny pohodlným designovým nábytkem. Z většiny balkonů se Vám nabízí nádherný výhled na moře. Relaxace na sluneční terase hotelu s bazénem nebo u koktejlového baru Vám umožní vykoupat se v moři a poté se vrátit ke svému zázemí na lehátku.

Kromě klasické dovolené na pláži hotel nabízí zázemí pro různé zájmové skupiny sportovců či pro nerušená obchodní jednání či semináře. Především v mimosezónním období zde naleznete základnu pro své poznávací výlety do okolí.

 


 

Ceny ve standardních dvoulůžkových pokojích s výhledem na moře se pohybují mezi 1.000,- - 2.000,-Kč / 1 osoba a den s polopenzí v závislosti na ročním období. Dále zde fungují různé slevy pro děti či příplatky za plnou penzi. Podle konkrétního termínu, počtu ubytovaných osob a strávených dní pobytu Vám zašleme konkrétní cenovou nabídku.

Tento hotel velmi doporučujeme!